Middagprogramma WIRED | HPC Charlois 26 april

FESTIVALPROGRAMMA

Het schoolplein is gezellig ingericht met een terrasje, tentjes met activiteiten, een podium voor muziek en een vlakke vloer om te dansen. In de aula is er een kleine theatersetting, de foto-expo Breek-de-week, een paar zitjes en een werktafel en een klein theatertje met ca. 40 zitplaatsen om te luisteren naar Spoken Word, cabaret of te kijken naar de films. Deze WIRED Rotterdam wordt gehost door Y.M.P. oftewel YoungMichPoetry!

LOCATIE: PLEIN

Workshop Catering door leerlingen en Eet Beleef Dennis den Otter is 18 jaar geleden begonnen met koken als 3jarige achter het speelgoedkeukentje van zijn oudere zus! Op zijn 15e nam hij deel aan Masterchef Junior. De workshop EET- BELEEF staat in het teken van de Indonesische- en Thaise keuken, lekker en spannend dat we een reis maken door het verre Oosten.

13.45 – 14.15 Open workshop Brassband o.l.v. Ilij Haegens

14.15 – 14.45 Optreden van WatWatis Een energieke, originele en zelfvoorzienende hiphopact die gevoelens, turnups en emotie goed weet te doseren. Als solo artiesten hebben Yellow en Ruwhel beiden een aparte stijl maar, als duo weten zij het publiek altijd te bereiken. Zij zijn in 2016 tweede geworden bij de SENA grote prijs van rotterdam. In 2017 hebben zij hun debuutalbum “Het is tijd nu” uitgebracht en opgetreden bij evenementen en festivals zoals het woohah festival!

12.30 – 15.30  Doorlopend

Workshop Ministeck bij Atelier Rewriters Maak een te gek kunstwerkje met kleine pixels van jouw superheld, game karakter of favoriete rapper. Streetart van nu met een sausje van vroeger. Als je goed op let zie je ze steeds vaker in het Rotterdamse straatbeeld.

Workshop Maak je eigen telefoonhoesje Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je persoonlijke telefoonhoesje en een uitgebreide werkbeschrijving, zodat je er thuis nog eentje kunt maken voor je familie of vrienden.

Workshop Robin Hoop Hoopdance is het hoelahoepen van nu. Met een hoelahoep kun je véél meer dan om je middel hoepelen. En je wordt er blij en fit van. Kom je het uitproberen?

Het WIRED Selfietheater Maak een toffe selfie met je vrienden of alleen en neem de foto direct mee.

Workshop Kleurrijke eettafel met Liesbeth Eshuis & Efrat Zehavi Hoe ziet jouw eettafel eruit? Welke lievelingsgerechten? Mooie versiering? Zonder te praten, bouw je mee met klei aan deze gezamenlijke eettafel. Elke festivalbezoeker reageert op het werk wat op tafel staat en voegt iets toe vanuit zichzelf.

LOCATIE: AULA

Rotterdam is sinds 2013 een Dj rijker; HoucemEddine Bellakoud aka MR Bellakoud. Geboren in Tunesië in een familie met veel liefde voor muziek en dans, ontdekt hij zijn passie voor muziek en entertainment.
“Als we in een groep luisteren naar muziek zijn wij allemaal toch gelijk, zorgeloos en in the moment! Je kan je voor even volledig laten gaan. That Good Vibration gun ik iedereen.”

Dj Mr Bellakoud draait tussen 12 en 15.30 uur en als special trakteert Dj JP official op zijn thuisbasis als leerling van HPC ook nog op wat stevige beats!

13.10-13.30 Presentatie project 3e jaars Spoken Word en film.

13.45-14.00 Optreden Be Romy Be Romy is een echte ras entertainer die zijn leven op en met het podium deelt. Hij heeft jarenlange ervaring in de theaterwereld en is al geruime tijd actief in de Spoken World scene waar zijn naam niet onbekend is. Naast een mooie, serieuze levensvisie combineert Be Romy zijn stijl ook met een grote dosis humor. Terwijl je nog diep bent verzonken in de ene zin, lach je een seconde later weer om de andere. Dit heeft geresulteerd in een roep vanuit de Comedy wereld, waar hij onlangs een gigantisch succesvol debuut heeft mogen neerzetten. Eind 2016 maakte zijn goedlopende comedy event “Be heeft altijd wat te melden” zijn debuut en exact een jaar later ging zijn oneman show “Kamer van kookhandel” in première.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *